ماءالجبن یا آب پنیر ، همه چیز با هم
دارو ، غذا ، پادزهر ، فراتر از حجامت ماء الجبن بیشتر خاصیت دارویی و پاکساری داره اما در کنار اون خاصیت غذایی بسیار بالایی نیز داره. هدف ما خاصیت غذایی که داره نیست اما باید اشاره کنم که گرونترین نوع پودر پروتئین موجود در تمام دنیا به نام پروتئین وِی از آب پنیره!

آب پنیر طبع گرمی داره و بسیار لطیفه طوری که تمام آب پنیری که میخورید ظرف دقایقی به طور کامل جذب ریزترین عروق بدن میشه و هیچگونه مدفوعی تولید نمیکنه! مثل آب قند!
بهترین زمان مصرف ماءالجبن مثل عمل حجامت ، اوایل بهاره اما اصلا توصیه نمیکنیم تا اونموقع صبر کنید! همین حالا مصرفش رو شروع کنید!
tahie-ab-panir_01
اطبای طب سنتی بر طبق نظر مشهورترین حکیم پارسی طب سنتی در جهان یعنی بوعلی سینا یکی از بهترین مسهل ها رو ماءالجبن می دونن. اعتقاد بر اینه که ماءالجبن مسهل اخلاط سوخته بدنه

خواص درمانی آب پنیر افتیمونی:
ماء الجبن افتیمونی دوایی است که برای پاکسازی کل بدن از مواد زائد ، هم غذاست و هم دوا
بعد از مصرف ماءالجبن فضولاتی در بدن باقی نمی‌مونه و همه اش غذای بدن می‌شه.
به سرعت جذب ریزترین عروق خونی، گوشتی و زیرپوستی میشه ، صفرا, سودا و اخلاط سوخته و مواد زائد رو در بدن پخته و به اصطلاح نضج میده و از بدن دفع می‌کنه
کلیه‌ها رو پاکسازی می‌کنه, چربی ها و گرفتگی‌های کبد رو برطرف می‌کنه
رفع کننده بیماری‌هایی مانند واریس, بی‌خوابی, افسردگی, وسواس, آکنه, حساسی‌های پوستی مثل پسوریازیس و اگزما, بوی بد دهان, یبوست مزمن, خارش, درد سیاتیک, شقاق و … هستش.tahie ab panir
در بيمارى حاد و سوداوى، التهاب، ماليخوليا، جذام داؤ الفيل، سوزش ادرار و ضعف كليه‏ها، كمك به انجام عمل آنها، ضد سنگ، ضد زخم مثانه، زخم‏هاى تازه و كهنه، كم‏سويى‏ و ضد خارش سطحی و عمقیست حتی اگه روی موضع مالیده بشه!

پروتئین وِی بسیار قوی این محلول طی دوره مصرف روزانش میتونه قوای جسمانی قابل توجهی رو بهتون هدیه بده مخصوصا برای ورزشکارا و سالمندا
کسایی که زخم و التهاب معده و اسهال عفونی دارن قبل از مصرف این محصول درمانش کنن.
این محصول رو میتونید به صورت پودر خشک از عطاریها تهیه کنید اما توصیه ما مصرف به صورت تازه و خونگی هستش.

بخش دوم (نحوه تهیه و مصرف)

تهیه ماءالجبن افتیمونی:
مواد لازم برای هر نفر: شیر یک لیتر – افتیمون دو قاشق – سکنجبین ترش یا سرکه خانگی، دو سوم استکان – پارچه تنظیف
قابلیت نگهداری در یخچال به مدت سه روز
طرز تهیه :
یک لیتر شیر کم چرب تهیه کنید، داخل ظرفی ریخته روی شعله متوسط گاز قرار بدید، افتیمون تهیه شده از عطاری رو داخل پارچه بریزید گره بزنید و پنج بار هر بار به مدت سی ثانیه داخل شیر بگردونید، برای به هم زدنش بهتره از قاشق چوبی استفاده بشه، بلافاصله بعد از جوش اومدن شعله رو خاموش کنید و دو سوم استکان سکنجبین ترش یا سرکه خونگیتون رو بهش اضافه کنید، کمی صبر کنید تا شیر ببره ولی اگه دیدید نبرّید میتونید چند قاشق سرکه خونگی بهش اضافه کنید تا بریده بشه.
بعدش اون رو داخل پارچه تنظیف بریزید و فشار بدید تا آب پنیر از خودِ پنیر جدا شه ، به هیچ عنوان به آب پنیرتون نمک اضافه نکنید. میبینید که کفی سفید رنگ روی آب پنیر میمونه که حتما باید ازش جدا کنید. ماءالجبن شما آمادست.ab panir

نحوه مصرف : روزانه دو استکان یا یک لیوان لب به لب به صورت گرم . استکان اول رو هنگام ناشتا مصرف کنید و تا دو ساعت هیچ چیزی نخورید بعد ازون استکان دوم رو مصرف کنید و تا یک ساعت دیگه چیزی نخورید، یادتون باشه به هیچ عنوان با مایکروفر گرمش نکنید ، روی شعله گرم کنید و کف روشو هر بار بگیرید.
حداقل مدت مصرف برای اثربخشی : چهل روز مداوت مصرف تا دو ماه و در مواقع غلبه سوداوی و مشکلات حاد تا شش ماه میتونید مصرف کنید ، مقدار مصرف قابل تغییره و به مرور میتونید کمش کنیدOLYMPUS DIGITAL CAMERA

محدودیت سنّی مصرف وجود نداره و در همه سنین توصیه میشه

نکته مهم : اصلا نگران نشید! مسموم نشدید! بروز قی (استفراغ) یا اسهال طبیعیه چون سیستم هوشمند بدن میل به خارج کردن مواد زائد داره که به تدریج برطرف می‌شه.

محصولات مرتبط

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند